30ste Kasseitjes Ballonmeeting

Dit weekend waren we te gast op de “30ste Kasseitjes ballonmeeting” te Lochristi. De weergoden waren ons heel goed gezind waardoor we samen met 17 andere luchtballonnen, maar liefst 3 ballonvaarten konden maken! 2 avondvaarten en een ochtendvlucht om u tegen te zeggen! Een meer dan geslaagd weekend dat we gisterenavond afsloten met een prachtig vuurwerk! Officieel is het “ballonseizoen” voorbij, maar Fly The Sky vliegt bij goed weer het hele jaar door aangezien ook de herfst en winterlandschappen schitterende taferelen zijn vanuit de lucht!  #flytheskywithus

Meer foto’s op onze Facebookpagina!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s