Boek online

Een ballonvaart boeken bij Fly The Sky is heel eenvoudig, vul hieronder jouw gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk om een datum in te plannen. Ooit gedroomd van zweven boven schilderachtige landschappen, waar de horizon lijkt te versmelten met de hemel en het dagelijks leven even stilstaat? Boek je ballonvaart bij Fly The Sky, waar je dromen werkelijkheid worden!

Elke vlucht met Fly The Sky is meer dan een ballonvaart; het is een belevenis. Als je kiest voor ons, kies je niet alleen voor het avontuur in de lucht, maar ook voor een onberispelijke service. Onze professionele en hartelijke crew begeleidt je van begin tot eind, zorgend voor een onvergetelijke en veilige ervaring.

Heb je verder nog vragen over ons aanbod, twijfel niet en contacteer ons.

Jullie avontuur op hoog niveau, begint hier.

Ballonvaart Boeken:

Wat is nu het verschil tussen een privévaart en een standaard ballonvlucht?

Bij privévaarten bieden we een meer gepersonaliseerde ervaring vergeleken met deelnemen aan een grotere groep. Deze boekingen hebben meer zeggenschap over de opstijglocatie, aangezien we niet gebonden zijn aan andere passagiers. Een privévaart betekent meer intieme momenten en extra ruimte in de mand.

We staan ook steeds open voor bijzondere gelegenheden, zoals bv. huwelijksaanzoeken. Fly The Sky heeft al talrijke aanzoeken gefaciliteerd en wij delen hiervoor met plezier enkele aanbevelingen.

Heb je zelf een opstijglocatie in de buurt, dan komen we graag tot bij jullie. Geef deze locatie wel tijdig door en zorg dat deze ruim genoeg is. Vanwege de onbestuurbaarheid van luchtballonnen en bepaalde restricties in de lucht, beoordelen we de haalbaarheid van de opstijglocatie op basis van de windrichting en sterkte. Zo nodig overleggen we over een alternatieve locatie.

Privévaarten zijn ook beschikbaar met cadeaubon.

×