Bedrijven

Incentives dragen bij tot de groei van uw bedrijf. Uit diverse studies blijkt dat een incentive zorgt voor verbeterde klantenrelaties en gemotiveerde werknemers. Daarom verdienen incentives zichzelf terug. De stimulatie van uw klanten of medewerkers zorgt nl. voor omzetgroei.

Een ballonvaart bij Fly The Sky biedt een unieke en opwindende manier om uw team te motiveren en te belonen, uw verkoop te stimuleren, de productiviteit te verhogen, de klantenservice te verbeteren, teamwerk op te bouwen,…
Wij zijn de ideale partner voor een ballonvaart op maat naar uw wensen.

Hebt u al een concreet idee voor de opvulling van uw bedrijfsincentive? Of wil u daarover graag met ons van gedachten wisselen? Geen probleem, contacteer ons en we bespreken samen de mogelijkheden in functie van uw budget.

Fly The Sky ballonvaarten is gevestigd in dé ballonstad van België, nl. Sint-Niklaas
Wij hebben een ruim aanbod aan ballonvaarten en dat in het volledige land.

Onze ballonvaarten gaan hoofdzakelijk door in het Waasland, Oost-Vlaanderen maar daarnaast zijn wij ook vaak actief in Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant en Namen.

Stijgt u graag op vanop een door u gekozen locatie? Dit is ook mogelijk bij ons.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor een ballonvaart op maat. 
Geniet van een avontuur van in totaal een 3 tot 4tal uur en ontdek de wondere wereld van de warme lucht.

Na de vaart kan u genieten van een originele ballondoop en krijgt u een uniek balloncertificaat mee naar huis, gehandtekend door de piloot.

Heeft u vragen of speciale wensen, neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

#flytheskywithus

×