Cadeaubon

Cadeaubon ballonvaart, het origineel geschenk!

Een cadeaubon ballonvaart is het ideale geschenk voor een verjaardag, Valentijn, Communie, lentefeest, huwelijksaanzoek, Kerst, Nieuwjaar, Vader/Moederdag of gewoon… zomaar!

Voor bedrijven is dit het relatiegeschenk bij uitstek of dé perfecte insteek voor een reclamecampagne!
Nodig je klanten, leveranciers of medewerkers uit voor een ballonvaart en beleef samen met hen dit fantastisch avontuur!
Wij zijn zeer flexibel dus informeer gerust naar onze mogelijkheden.

Hoe bestellen? Heel eenvoudig! Na telefonisch contact of een mailtje, schrijf je het bedrag over op ons rekeningnummer:
BE89 0018 1599 4085. Wij sturen je dan onmiddellijk de cadeaubon(nen) op. Je kan deze ook steeds afhalen op ons adres (na telefonische afspraak)
De gelukkige kan ons nadien per mail contacteren om een datum te prikken.

Indien de cadeaubon ballonvaart geactiveerd wordt, dwz. een eerste datum vastleggen, dan blijft deze onbeperkt geldig. De cadeaubon kan ook probleemloos overgedragen worden. Er staat een uniek nummer op vermeld, maar de bon staat niet op naam.

Naast het aanvragen van een cadeaubon kan er uiteraard ook onmiddellijk een ballonvaart geboekt worden.

Heb je verder nog vragen over ons aanbod, twijfel niet en contacteer ons.

Cadeaubon Ballonvaart

Ballonvaart Cadeaubon Fly The Sky
Waarom kiezen voor Fly The Sky?
Nicolas Sax
Belangrijk is te weten wie er zal instaan voor een goed verloop van de ballonvaart. Respect voor het materiaal en alle betrokkenen is voor ons van fundamenteel belang.
 

De familie Sax en ballonvaren is een huwelijk dat ondertussen aan zijn 4e generatie is toegekomen. Van kinds af aan werd ik er, zoals mijn vader, bij betrokken. Hierdoor mag ik, samen met mijn eigen ervaringen als piloot,  met enige fierheid zeggen dat de ballonvaart in ruime zin weinig of geen geheimen meer heeft voor mij.

×