Aanbod

Ballonvaart Waasland met vaste opstijglocatie

De Ballonvaart Waasland vertrekt op één van onze vaste opstijglocaties in of rond het Waasland, afhankelijk van de windrichting op de dag van de ballonvaart.

Stap aan boord en laat je meeslepen op een onvergetelijke reis, waar je de kans krijgt om de betoverende natuur en de prachtigste verborgen juweeltjes te bewonderen vanuit een geheel vernieuwend en uniek standpunt.

Vóór we het luchtruim kiezen, zal de piloot je samen met de andere enthousiaste passagiers voorzien van een grondige uitleg en briefing. Dit zorgt ervoor dat de ballonvaart niet alleen soepel, maar ook in alle veiligheid verloopt. De piloot staat open voor communicatie en zal daarom voor, tijdens en zelfs na de vaart met alle plezier elke vraag die je mogelijkerwijs hebt beantwoorden.

Wanneer we weer vaste grond onder de voeten hebben en je, nog steeds onder de indruk, nageniet met een sprankelend glaasje bubbels tijdens de traditionele ballondoop, zal je een speciaal balloncertificaat overhandigd worden. Dit certificaat dient als een blijvende herinnering aan deze prachtige ervaring hoog in de lucht.

Ballonvaart Waasland
Waarom kiezen voor Fly The Sky?
Nicolas Sax
Belangrijk is te weten wie er zal instaan voor een goed verloop van de ballonvaart. Respect voor het materiaal en alle betrokkenen is voor ons van fundamenteel belang.
 

De familie Sax en ballonvaren is een huwelijk dat ondertussen aan zijn 4e generatie is toegekomen. Van kinds af aan werd ik er, zoals mijn vader, bij betrokken. Hierdoor mag ik, samen met mijn eigen ervaringen als piloot,  met enige fierheid zeggen dat de ballonvaart in ruime zin weinig of geen geheimen meer heeft voor mij.

×