Privévaart

Privé ballonvaart 3 personen

De Privé Ballonvaart 3 personen vertrekt op één van onze vaste opstijglocaties in of rond het Waasland of bij u ter plaatse, afhankelijk van de windrichting op de dag van de ballonvaart.
Vaar mee en geniet van een onvergetelijk avontuur en bewonder de natuur en de mooiste plekjes vanuit een nieuw perspectief.

Indien u zelf een locatie in gedachten heeft is het belangrijk dat u de toestemming heeft van de eigenaar en er tijdens de vaart geen conflicten zijn met de regels in het luchtruim. Vanwege de onbestuurbaarheid van luchtballonnen en bepaalde restricties in de lucht, beoordelen we de haalbaarheid van de opstijglocatie op basis van de windrichting en sterkte. Zo nodig overleggen we over een alternatieve locatie.
Een terrein van 50m bij 50m, zonder obstakels, is ideaal voor ons.

Tijdens deze ballonvaart is de mand enkel voor jullie 3 gereserveerd. Er gaan dus geen andere passagiers mee aan boord.

Voor het vertrek krijgen jullie een uitgebreide briefing van de piloot zodat de ballonvaart veilig en vlot kan verlopen. Voor, tijdens en na de vaart beantwoord hij dan ook heel graag al uw vragen.

Als u nadien geniet van een glaasje bubbels, tijdens de originele ballondoop, krijgt u nog een uniek balloncertificaat als aandenken aan de mooie vaart.

Privé Ballonvaart 3 personen
Waarom kiezen voor Fly The Sky?
Nicolas Sax
Belangrijk is te weten wie er zal instaan voor een goed verloop van de ballonvaart. Respect voor het materiaal en alle betrokkenen is voor ons van fundamenteel belang.
 

De familie Sax en ballonvaren is een huwelijk dat ondertussen aan zijn 4e generatie is toegekomen. Van kinds af aan werd ik er, zoals mijn vader, bij betrokken. Hierdoor mag ik, samen met mijn eigen ervaringen als piloot,  met enige fierheid zeggen dat de ballonvaart in ruime zin weinig of geen geheimen meer heeft voor mij.

×